Oktober 2016
Aanpassing aanmeldprocedure Verzuimsignaal

Om ziekmeldingen te kunnen registreren maakt u gebruik van Verzuimsignaal. Per 1 november 2016 wordt de procedure aangepast waarmee u zich daar aanmeldt. Vanaf die datum treedt namelijk een zogeheten 'tweetrapsverificatie' in werking. Behalve uw inlognaam en wachtwoord wordt u voortaan ook verzocht een TAN-code in te vullen. Hieronder leggen wij u uit hoe een en ander werkt.

De invoering van de tweetrapsverificatie houdt verband met aanvullende veiligheidseisen die zijn opgelegd door de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen College Bescherming Persoonsgegevens). Deze instantie is bij wet aangesteld als toezichthouder op het verwerken van persoonsgegevens.

Wat verandert er?
Tot op heden was u gewend om in te loggen met een inlognaam en een wachtwoord. Na 1 november wordt de inlogprocedure uitgebreid met een 'tweede trap', namelijk een TAN-code. Deze TAN-code wordt verstuurd naar het e-mailadres dat in uw account geregistreerd staat.

Zodra u inlogt in Verzuimsignaal met met uw inlognaam en wachtwoord ontvangt u op dat e-mailadres uw TAN-code. Pas nadat u deze TAN-code heeft ingevuld bent u in Verzuimsignaal, 

Geen e-mailadres?
Het kan zijn dat er geen e-mailadres is ingevuld op uw account, of dat het e-mailadres niet (meer) klopt. In dat geval verzoeken wij u het e-mailadres zo spoedig mogelijk in te vullen of aan te passen, want zonder een juist e-mailadres kunt na 1 november niet meer inloggen op Verzuimsignaal. 

Nog vragen?
Zijn er nog zaken niet helemaal duidelijk naar aanleiding van het bovenstaande? Dan kunt u contact opnemen met de verzuimspecialist van Cascade, mevrouw Elly Krikke. Zij is telefonisch te bereiken op (0528) 299 439 of per e-mail op elly.krikke@cascade.nl.    


 

Nieuwsbrief - Oktober 2016 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl