Oktober 2016
Hoe zat het ook alweer? Even uw kennis van AWI opfrissen!

Regelmatig komt het voor dat AWI-gebruikers ergens tegenaan lopen waar ze in het verleden misschien al een keer over zijn bijgepraat, maar wat niet is blijven hangen. Logisch, want kennis van functionaliteiten die je misschien niet dagelijks gebruikt kan na verloop van tijd wegebben. 

Daarom organiseert Cascade binnenkort een kleine opfris-workshop AWI. De insteek is iets anders dan voorheen. Het is de bedoeling dat u dit keer zelf aangeeft waar u in de praktijk tegenaan loopt. Aan de hand van de input van uw en uw collega-intermediairs ontwerpen we vervolgens een aantal cases. Deze gaan we dan plenair behandelen tijdens de workshop.

De workshop vindt plaats op dinsdag 8 november a.s. van 10.00 uur tot 12.30 uur in ons kantoor aan de Zwedenlaan in Assen. Om mee te kunnen doen, vragen we u om zelf een laptop met wifi mee te nemen. Aansluitend op de workshop bieden we u een lunch aan en is er gelegenheid om nader kennis te maken met de mensen die u regelmatig aan de lijn hebt.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus is het raadzaam om uzelf snel aan te melden. Vol = vol. Als u niet in het bezit bent van een laptop, laat dit ons dan even weten, dan gaan we kijken of we iets voor u kunnen regelen. U kunt zich HIER aanmelden voor de workshop.

Extra Nieuwsbrief - oktober 2016 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl