Maart 2017
Donderdag 6 april: Intermediairdag in Gevangenismuseum Veenhuizen


Het Drentse dorp Veenhuizen is landelijk bekend vanwege de strafinrichtingen, waar gedetineerden vroeger werden heropgevoed en te werk werden gesteld. Datzelfde Veenhuizen is op donderdagmiddag 6 april de locatie van de Cascade Intermediairdag. Niet zonder reden. Het gaat op deze dag namelijk over criminaliteit. Over ‘Cybercrime’ om precies te zijn.
 
Crimineel seminar...
Jelmer Andela, specialist op dit gebied van verzekeraar Chubb, gaat een mini seminar verzorgen over hoe je de nodige expertise opbouwt rond alles wat te maken heeft met cyberrisico’s en de daarbij behorende verzekeringsoplossingen. Aangezien cybercriminaliteit een enorme vlucht heeft genomen en er ook steeds meer vraag is naar adequate verzekeringsoplossingen, is dit seminar een must voor elke adviseur die niet met de mond vol tanden wil staan als hem of haar over dit onderwerp iets gevraagd wordt.    
 
...en nog veel meer
Behalve het onderwerp Cybercrime zijn er nog diverse andere redenen om op 6 april naar Veenhuizen te komen. Bijvoorbeeld de introductie van het nieuwe inkoopbureau van Cascade. Wie zijn het, wat gaan ze doen en wat heb je er aan? Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ‘leuke’ dingen. Zo krijg je een rondrit per boevenbus aangeboden, gaan we een echte gevangenis bezoeken en staat er een proeverij van Maallust-biertjes op het programma. We beginnen de middag om half één met een uitgebreide lunch.
 
Als jij en eventuele collega(‘s) er bij willen zijn op donderdag 6 april vragen wij je om je hier op te geven. Je krijgt dan van ons nog een bevestiging met programma en routebeschrijving.
Extra nieuwsbrief - 2017 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl