December 2017
Topdrukte en uitbreiding Cascade Zakelijk leidt tot vertragingen

De afdeling Acceptatie Zakelijk van Cascade heeft momenteel te maken met topdrukte. Deels is dat een jaarlijks terugkerend fenomeen deze tijd van het jaar, maar deze keer is er nog bijkomende omstandigheid, namelijk de indiensttreding van twee nieuwe medewerkers. De uitbreiding van het team is noodzakelijk vanwege de groei die Cascade momenteel doormaakt.

Vandaag is Marco Wichers nieuw begonnen bij Cascade als acceptant zakelijk. Twee weken geleden is het team ook al versterkt met Marcus Koetsier, na het vertrek van Karin de Jonge. Het team Acceptatie Zakelijk bestaat nu uit 5 medewerkers. Naast voornoemde heren zijn dat Jeroen van Houdt (teamleider), Ineke Brink en André Schrijvers.

Nieuwe medewerkers moeten meestel even ingewerkt worden en dat is voor Marco en Marcus niet anders. Helaas valt de inwerkperiode samen met de voor assuradeurenbedrijven traditioneel drukste maand van het jaar. Voor u kan dat tot gevolg hebben dat u mogelijk iets langer dan normaal op uw polis of uw offerte zult moeten wachten.

Nieuwsbrief 10 - 2017 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl