Mei 2018
Alles wat u weten moet over de AVG in 7 pagina's

Waarschijnlijk wordt ook uw kantoor al geruime tijd aan alle kanten bestookt met informatie over de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor wie echter graag kort en bondig op de hoogte gehouden wil worden van de AVG, heeft Bureau DFO een zogeheten 'vakpaper' gemaakt.

In dit vakpaper passeren alle aspecten de revue waar een adviseur in de financiële sector rekening mee moet houden. Wellicht heeft u het document zelf ook ontvangen van DFO. Maar mocht dat niet het geval zijn, kunt u deze handige 'samenvatting voor de adviseur' ook HIER downloaden.

Nieuw universeel offerteformulier Cascade Zakelijk

Het had eigenlijk al iets eerder klaar moeten zijn, maar Cascade heeft zichzelf toch wat meer tijd gegund om de inhoud van een nieuw, generiek te gebruiken offerteformulier nog wat verder te finetunen. Nu dat proces is voltooid kunnen we 'm eindelijk aan de openbaarheid prijsgeven: het universele offerteaanvraagformulier van Cascade Zakelijk.

U kunt het formulier HIER downloaden.

Het 'invulbare' Word-document is, samen met andere formulieren, ook te vinden op het Extranet van Cascade, en wel onder het tabje/kopje 'Documenten', in de map 'Aanvraagformulieren'. Cascade hoopt met dit formulier te bewerkstelligen dat er voortaan geen essentiële informatie meer zal ontbreken in de aanlevering van gegevens voor het kunnen opmaken van een offerte.

Nieuwsbrief 6 - 2018 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl