Oktober 2018
Tijdelijke stop op acceptatie nieuwe garageverzekeringenMet ingang van donderdag 18 oktober 2018 komt er een tijdelijke stop op de acceptatie van Garageverzekeringen. Dat heeft te maken de wisseling van risicodrager: Nationale-Nederlanden zal worden vervangen door verzekeraar MS Amlin.


Voor lopende polissen heeft de omzetting geen gevolgen. Deze blijven gewoon doorlopen met Nationale-Nederlanden als risicodrager. Offertes die onlangs zijn aangevraagd, worden alle nog in behandeling genomen en hebben een geldigheidsduur van twee maanden.

MS Amlin
Mede om er garageverzekeringen te kunnen onderbrengen wordt met MS Amlin binnenkort een volmachtovereenkomst aangegaan. Amlin beschikte al over een eigen garagepolis, maar deze staat op het punt om vervangen te worden door een nieuw product. Daarnaast vergt het inregelen van voorwaarden en tarieven bij zowel Amlin als Cascade de nodige tijd.

Vanaf begin dit jaar is er door Cascade naarstig gezocht naar vervangers voor de risicodragers a.s.r. en Nationale-Nederlanden. Ondanks de gunstige schadecijfers van de Cascade garageportefeuille bleek het negatieve sentiment in de markt diverse kandidaat-verzekeraars nogal terughoudend te maken.

Minder aanbieders
Het aantal aanbieders in de markt van garageverzekeringen is behoorlijk afgenomen de laatste jaren. Na het verdwijnen uit de markt van de producten van onder meer Aegon en Delta Lloyd én de terugtrekkende beweging van a.s.r. en Nationale-Nederlanden in volmacht, bestaat de markt nog slechts uit een handjevol aanbieders. 

De acceptatiestop geldt voorlopig voor een maand. Naar verwachting kunnen er dus vanaf half november weer garageverzekeringen worden geoffreerd en afgesloten via Cascade.
 

Nieuwsbrief 13 - 2018 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl