Oktober 2018
Fatum nieuwe risicodrager garageverzekeringen a.s.r.

Afgelopen vrijdag berichtten wij u nog dat a.s.r. per 1 januari 2019 stopt als risicodrager en dat Cascade naarstig op zoek was naar een vervangende verzekeraar. Deze is inmiddels gevonden: Verzekeraar Fatum wordt de nieuwe risicodrager op de dealerpakketten waarvoor a.s.r. nu nog als risicodrager optreedt.  

De uitstekende voorwaarden van het Cascade dealerpakket worden door Fatum 1 op 1 overgenomen. De premies echter, zullen per 1 januari 2019 worden verhoogd met 15%. Fatum neemt alleen het beheer van de portefeuille voor hun rekening. Nieuwsluitingen zijn niet mogelijk.

Wijzigingen
Met de overgang naar Fatum vindt er wel een aantal wijzigingen plaats. De provisie op de garageverzekering en de collectief cascoverzekering gaat van 20% naar 17,5%. Het eigen risico op de collectief cascoverzekering zal niet langer gelden per gebeurtenis, maar per object

Brief naar klanten
Maandag 29 oktober wordt vanuit Cascade Assuradeuren een brief verstuurd naar alle relaties met een dealerpakket waarvoor a.s.r. risicodrager is, met daarin de mededeling dat Fatum de nieuwe risicodrager zal zijn. De brief treft u hier aan.

Nationale-Nederlanden
Een aantal wijzigingen bij de overgang van a.s.r. naar Fatum geldt ook voor de portefeuille bij Nationale-Nederlanden. Ook NN verhoogt per 1 januari a.s. met 15%, ook zij accepteren geen nieuwsluitingen, ook hier gaat het eigen risico per object gelden.

Nieuwsluitingen
Het is tijdelijk niet mogelijk om nieuwe dealerpakketten af sluiten. Cascade is nog in gesprek met een mogelijke risicodrager waar ook nieuwe garageverzekeringen kunnen worden geoffreerd en aangevraagd.

Extra nieuwsbrief - 2018 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl