Maart 2019
UITNODIGING: Intermediairdag Cascade

Wat heeft VCN te bieden wat Cascade niet heeft? Vanaf wanneer kan ik daar ook over beschikken?  Krijg ik binnenkort al een uitnodiging voor een workshop over hun extranet? En word ik eerdaags te woord gestaan door iemand met een zachte G?

De overname van Cascade door VCN roept veel vragen op bij onze intermediairs. Daarom is het de hoogste tijd om u even bij te praten. Wat kunt u wel en wat kunt u niet verwachten van de overname door VCN? Dat is het centrale thema op de Cascade Intermediairdag.

Behalve dat we u zullen bijpraten over VCN willen we ook samen wat leuks gaan doen, die middag. U kunt daarbij kiezen uit meedoen aan een culinaire workshop 'mocktails en burgers' (zelf uw burger bouwen en een proeverij van mocktails) of een 1,5-uur durende rit maken met een elektrische Tuktuk (ook wel Toektoek genoemd) door het fraaie Drentse landschap.   

U en uw collega's zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De Intermediairdag wordt gehouden op donderdag 11 april 2019,  van 12.30 uur tot 16.30 uur, in Gasterij De Schildhoeve in Fluitenberg, nabij Hoogeveen. U kunt zich HIER aanmelden. U ontvangt dan van ons een bevestiging met programma en routebeschrijving.

Rekening-courant overzichten weer beschikbaar in AWI

De 'bug', die het u als intermediair enige tijd onmogelijk maakte uw rekening-courant overzichten te bekijken in AWI, is gerepareerd. Anders gezegd, het werkt weer, u kunt uw financiële verhouding tot Cascade weer gewoon, zoals het hoort, inzien in AWI. U bent niet meer aangewezen op de 'papieren' versies die wij u in de voorbije periode per mail deden toekomen.

Hoewel het probleem buiten ons om is ontstaan en wij ook geen partij waren in het oplossen ervan, willen wij u hierbij toch onze excuses aanbieden voor het ongemak die de bug bij een aantal van u heeft veroorzaakt. 

Nieuwsbrief 4 - 2019 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl