November 2019
Anton Kip: Cascade en VCN groeien naar elkaar toe

Toen de samenwerking nog in de maak was, werd er al vastgesteld door diegenen die nauw betrokken waren bij de besprekingen, dat er een grote overlap was in 'DNA'. Hier zouden twee familiebedrijven samen verder gaan die grote overeenkomsten vertonen in werkwijze en marktbenadering. Die constatering is nog steeds volkomen juist.

 Anton Kip

Cascade en VCN zijn nu een eind op weg en willen u door middel van deze nieuwsbrief graag informeren over de voortgang.

Verantwoordelijk
"Begin 2020 gaan we een datum vastleggen waarop we met de administratie van Cascade overgaan naar VCN. Die overgang heeft heel wat voeten in aarde, want Cascade is toch even wat anders dan, met alle respect, het gemiddelde assurantiekantoor. De conversie had misschien wel eerder gekund, maar we willen dit zeer zorgvuldig doen. We willen geen risico's lopen, daarvoor voelen we ons te zeer verantwoordelijk voor onze meer dan 80 intermediairs".

Voorzichtigheid geboden
Anton Kip: "Bij een dergelijk traject is zorgvuldigheid geboden en communiceren we veelvuldig met elkaar. Naast de technische conversie besteden we veel aandacht aan de ‘persoonlijke’ conversie. Zo is het volledige managementteam van Nuenen een hele dag hier geweest om uitgebreid kennis te maken met onze teamleiders. Daarnaast zijn we ook met een behoorlijke delegatie vanuit onze operatie naar Nuenen gegaan waarin we uitgebreid kennis hebben gemaakt binnen de verschillende disciplines. Dit ook om echt een beeld te krijgen bij de mensen én natuurlijk de (nieuwe) werkprocessen. Het is erg leuk om te zien hoe natuurlijk deze interactie gaat, allen met hetzelfde doel: een mooie overgang naar VCN."

Hoe nu verder?
"Zodra de datum van de conversie bekend is, zullen we een bijeenkomst gaan inplannen waarin wij de intermediairs uitvoerig zullen bijpraten over alles wat er wijzigt. Want uiteraard gaat er een en ander veranderen, maar we streven we naar een zo rustig mogelijke overgang"

Overgangsperiode bediening intermediairs

In de bediening van u als intermediair zit Cascade momenteel in een overgangsperiode. VCN-relatiemanager Hans van Kooten heeft weliswaar al contact met een aantal kantoren, maar omdat de definitieve datum van de daadwerkelijke overgang nog moet worden vastgesteld, houdt hij nog even zijn kruit droog als het gaat om het breed uitdragen van het VCN-verhaal.  

Uitleg over de werking van de systemen van VCN heeft immers nog niet zoveel zin als u er nog niet over kunt beschikken. Frits Habing, zijn collega bij Cascade, werkt inmiddels een aantal dagen per week in Nuenen bij VCN. Toch verzorgt hij nog steeds een groot deel van de communicatie met de Cascade intermediairs en legt hij ook nog steeds bezoeken af aan ze.

Mocht u behoefte hebben aan contact met een van beiden, dan kunt u natuurlijk wel gewoon terecht bij hen en eventueel een afspraak inplannen. VCN relatiemanager Hans van Kooten is te bereiken op (06) 1758 5228, Cascade accountmanager Frits Habing op (06) 1884 7214. 

         
Hans van Kooten            Frits Habing

Extra nieuwsbrief - November 2019 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl