April 2020
AWI vanaf volgende week gesloten voor aanvragen en mutaties

AWI wordt vanaf dinsdag 14 april om 17.00 uur gesloten voor mutaties en aanvragen. De koppeling van AWI met ANVA komt dan te vervallen. Wijzigingen zullen om die reden niet meer aankomen in ons backoffice systeem.

Offreren
Offeren kan dan nog wel. Deze offertes zullen ook nog worden beoordeeld en indien akkoord worden vrijgegeven. Verzoek is daarbij wel om ingevulde en ondertekende offertes per mail naar de afdeling te sturen, omdat deze niet meer ingeschoten worden in ANVA. Na de zogeheten 'freeze periode' zullen de polissen zo snel mogelijk worden opgemaakt.

Taken en mutaties
Ook taken en mutaties van relatiegegevens kunnen niet meer via AWI worden doorgegeven. Ook daarvan verzoeken we u vriendelijk om dit per mail door te geven. Het kantoor in Assen zal dan zo spoedig mogelijk voor de verwerking zorgdragen na de freeze periode.

Mailen en bellen
De mutaties die eerder via de mail werden doorgegeven kunnen nog steeds via de mail doorgegeven blijven worden. Deze worden na de conversie zo snel mogelijk verwerkt. En natuurlijk nemen wij in deze periode gewoon de telefoon op als u belt.

Einde freeze periode
Als alles meezit, is op vrijdag 1 mei de freeze periode ten einde. Vanaf dat moment kunnen er weer offertes, aanvragen en mutaties worden ingeschoten, zij het dan in VEA, het extranet van VCN. Vanaf volgende week wordt alvast een begin gemaakt met het verstrekken van inloggegevens.
 

Online presentatie 'Van Cascade naar VCN'

Op donderdag 9 april is er een online presentatie ´Van Cascade naar VCN´ geweest.
Hiermee zijn 93 personen tegelijkertijd geïnformeerd over de belangrijkste veranderingen.
Wilt u de presentatie nog eens terugkijken of heeft u hem nog niet gezien? Klik dan HIER


Freeze periode
De in de presentatie genoemde datum voor de aanvang van de freeze periode moet zijn donderdag 16 april. In het artikel hierboven is aangegeven hoe we dit graag samen met u willen doen. Zodat u toch gewoon uw klant kunt blijven bedienen.

Prolongatie Mei
In de presentatie wordt ook gesproken over de mei prolongatie, hiermee wordt de provinciale prolongatie bedoeld. De volmachtprolongatie is naar voren gehaald en is dus al gedaan. Het gaat dus over de provinciale prolongatie. Die is naar eind april verschoven en wordt, zoals gezegd, gedaan door VCN.

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van de online presentatie nog vragen? Dan kunt u die mailen naar de relatiemanager van VCN, Hans van Kooten. Zijn e-mailadres is: hvkooten@vcn.nl.

Cascade op Goede Vrijdag gesloten

Op vrijdag 10 april a.s., Goede Vrijdag, zullen de kantoren van Cascade in Hoogeveen en Assen gesloten zijn. Namens de collega's van Cascade wensen wij u een prettig paasweekeinde toe.

Nieuwsbrief 4 - 2020 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl