Mei 2020
Atosi
Via Cascade maakte u al gebruik van Atosi. Tijdens de online presentatie “Van Cascade naar VCN” hebben we aangegeven dat we het aantal functionaliteiten gaan uitbreiden. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen, uw inlognaam en wachtwoord zullen ook ongewijzigd blijven. 

We kunnen niet alle functionaliteiten tegelijk overzetten, dat gaan we gefaseerd uitvoeren. Hieronder nemen we u mee in de fases.  
 
Fase 1
In Fase 1 gaan we uw account aanmaken en overzetten naar een VCN account. Uw gebruikersnaam en wachtwoord blijven hetzelfde. We activeren ook het Amlin-product binnen de VCN-omgeving en we zetten het Verkeersplein over naar uw VCN-account.

Fase 2
In fase 2 gaan we de Specials van Atosi - Cascade overzetten naar Atosi - VCN. Dit gebeurt binnenkort.

De codes (dus niet de gebruikersnaam en het wachtwoord!) voor Atosi zijn aangepast. Waar eerst 'DOA' stond, wordt dat nu VCN9.
Kantoren Assen en Hoogeveen op 4 en 5 mei gesloten

De VCN-kantoren in Assen en Hoogeveen zijn op maandag 4 en dinsdag 5 mei (Nationale Feestdag) gesloten. Vanaf woensdag 6 mei zijn we u weer van dienst.

Laatste nieuwsbrief Cascade

Dit is de allerlaatste nieuwsbrief die u ontvangt uit naam van Cascade. De namen Cascade Verzekeringsgroep en Cascade Assuradeuren gaan verdwijnen, om plaats te maken voor de naam VCN.

Vanaf nu zal de telefoon, afhankelijk van waar naartoe gebeld wordt, opgenomen worden met 'VCN Assen' of 'VCN Hoogeveen'. Uitzonderingen hierop vormen de telefonistes, waar immers de telefoontjes binnenkomen voor beide vestigingen. Zij zullen de telefoon opnemen met 'VCN'.

De bekende huisstijl van Cascade, inclusief de 'golfjes' die de schakel tussen verzekeraar en trussenpersoon symboliseren, zal uiteraard ook geleidelijk verdwijnen. Naar verwachting zal binnen twee maanden na vandaag de huisstijl van VCN komen te prijken op alle polisbladen en prolongaties.

Extra nieuwsbrief  - 2020 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl