Juni 2015
UITNODIGING


Geachte meneer, mevrouw,

De zomer staat weer voor de deur. En hoewel het werk gewoon doorgaat, betekent dat voor velen toch ook dat de boog af en toe even iets minder strak gespannen staat. Al was het maar om lekker te genieten van het mooie weer.

Een van de prettigste plekken om te vertoeven als het zonnetje schijnt is de waterkant. Daarom nodigen wij je uit om, samen met ons, een middagje te gaan zeilen op de Friese meren. In een authentiek Fries skûtsje willen wij, onder het genot van een hapje en een drankje, de onderlinge contacten aanhalen.

Op donderdag 2 juli ben je van harte uitgenodigd om onze gast te zijn als we van wal steken in het Friese Sloten (of Sleat, zoals de Friezen zeggen). Sloten is de kleinste van de elf steden, maar daarom zeker niet minder leuk en interessant.

De middag begint om 13.30 uur met een kopje koffie, thee en Fries suikerbrood in Restaurant De Zeven Wouden. Vervolgens gaan we aan boord een van echt Fries skûtsje waarmee we de prachtige omgeving zullen gaan verkennen. Eenmaal weer terug sluiten we de dag af met een gezellige barbecue. De dag eindigt rond 20.00 uur.

Het zou perfect als we jou ook tot onze gasten kunnen rekenen op 2 juli. Laat even weten of je wel of niet van de partij zult zijn door hier te klikken.

Met vriendelijke groet,

Anton Kip, Don Raven en Frits Habing

Nieuwsbrief extra - 2015 Naar de website >
Bezoekadres:
Griendtsveenweg 3
7901 EB Hoogeveen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 115
7900 AC Hoogeveen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl