Oktober 2015
Workshop AWI
Onlangs hebben wij u gevraagd deel te nemen aan een enquête naar het gebruik van AWI. Wat gaat er goed, wat kan beter? Welke functionaliteiten worden er gebruikt en welke niet?

U heeft massaal gereageerd op ons verzoek, want ruim tweederde van de respondenten vulde de enquête in.

Uit de resultaten blijkt dat bij sommige gebruikers bepaalde functionaliteiten nog onduidelijk zijn en dat veel van de mogelijkheden die AWI biedt (nog) niet gebruikt worden. Dat is niet onlogisch, want er zijn het laatste jaar veel nieuwe zaken toegevoegd aan AWI.

Wij van Cascade zijn van mening dat je het meest aan AWI hebt als je er uithaalt wat er in zit. Daarom nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 27 oktober a.s. onze gast te zijn, als we een Workshop over AWI organiseren. Deze vindt plaats van 13.30 uur tot 16.30 uur in ons pand aan de Zwedenlaan 12 in Assen.   

Wij hechten er zeer veel waarde aan dat ook u aanwezig bent bij deze workshop. Dat geldt overigens ook voor eventuele collega's die (in de toekomst) met AWI (gaan) werken.

Binnenkort benaderen wij u met het verzoek om deel te nemen. Wilt u daar niet op wachten, dan kunt u zich hier alvast aanmelden als deelnemer.

Met vriendelijke groet,

Frits Habing
 
Extra Nieuwsbrief - 2015 Naar de website >
Bezoekadres:
Griendtsveenweg 3
7901 EB Hoogeveen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 115
7900 AC Hoogeveen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl