Maart 2016
Inhoudsopgave

In deze nieuwsbrief hebben wij de volgende onderwerpen voor u geselecteerd:
 

Rolls vergelijkingssoftware nu met korting beschikbaar via Cascade

Cascade is met Kooijmans Software, de leverancier van de welbekende Rolls vergelijkingsmodules, een overeenkomst aangegaan tot levering van deze software aan de met Cascade samenwerkende intermediairs. Cascade-agenten krijgen een korting van 15% op alle modules en in de maanden maart en april geldt een speciaal instaptarief (tot eind 2016) voor de modules Personenauto en AOV. Hoewel de exacte hoogte van de korting afhangt van het instapmoment komt die neer op, om en nabij, € 250,-. De korting en het speciale instaptarief gelden niet voor modules die al worden afgenomen bij Rolls.

Rolls heeft modules beschikbaar voor de volgende verzekeringen:
- Personenauto*
- Motor*
- Bestelauto*
- Kenteken
- Ziektekosten
- AOV
- Inboedel
- Opstal
- AVP
* Bij aanschaf van één van de voertuigmodules, is de module Kenteken verplicht

De software kan met speciale bestelformulieren worden aangeschaft. Deze formulieren zijn op te vragen bij Frits Habing, frits.habing@cascade.nl.

Extra AWI-aansluitingen goedkoper voor afnemers Cascade Compleet

Met terugwerkende kracht tot 1 januari 2016 wordt het voor de intermediairs met bedieningsconcept Cascade Compleet die meerdere AWI-aansluitingen nodig hebben een stuk voordeliger om samen te werken met Cascade.

Voorheen kreeg men bij afname van Cascade Compleet 1 AWI-aansluiting gratis en kostte elke extra aansluiting € 75. Vanaf 2016 krijgt men als gebruiker van Cascade Compleet 3 gratis aansluitingen en kosten de extra aansluitingen nog slechts € 25,- per maand.  

Bedieningsconcepten doorbelast in rekening courant

De kosten van de bedieningsconcepten worden voortaan doorbelast in rekening courant. De tarieven blijven ongewijzigd: Cascade Compact kost € 39 per maand, Compleet € 99. Eind maart zullen de kosten voor het 1e kwartaal van 2016 worden doorbelast.

Uit een onderzoek van Koen van den Hof, student Financial Services Management aan Hogeschool Windesheim en het afgelopen halfjaar stagiair bij Cascade, blijkt dat Cascade hiermee een van de goedkoopste serviceproviders van Nederland is. De meeste 'concullega's' zijn zelfs fors duurder, vooral vanwege allerlei 'verborgen' kosten. 

AOV's Nationale Nederlanden over naar Movir

Vanaf de tweede helft van 2016 zal, steeds per hoofdpremievervaldatum, de individuele AOV-portefeuille van Nationale Nederlanden door Movir geadministreerd en beheerd gaan worden. De wijziging heeft geen gevolgen voor premie en dekking en zijn er ook geen gevolgen voor de lopende NN provisieafspraken.

Toch gaat er het een en ander veranderen. De communicatie zal voortaan plaatsvinden op briefpapier van Movir. Verder geeft Movir nieuwe polis- en relatienummers af, ook voor individuele AOV's uit de ZCB-pakketten.

Movir kent geen rubriek A en B, maar werkt met een kortlopende en een langlopende verzekering. Wat bij NN 1 polis is, worden bij Movir 2 polissen. Tenslotte wordt de polis jaarlijks op de hoofdprolongatiedatum afgegeven en gaan arbeidsongeschiktheids-uitkeringen altijd rechtstreeks naar de verzekeringnemer.

Nieuwsbrief 5- 2016 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl