April 2016
'Beoordelen Plus' volgende stap in AWI
Zo af en toe gebeurt het: Een klant krijgt van u een offerte terwijl het risico achteraf niet blijkt te voldoen aan de acceptatiecriteria. Dat kan een moeilijk uit te leggen verhaal worden, waarvan u mag hopen dat de klant daar begrip voor heeft.

Eerst beoordelen, dan pas naar de klant
Om dit soort netelige kwesties in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen is er nu "Beoordelen Plus". Offertes en aanvragen worden voortaan eerst beoordeeld en akkoord gegeven, voordat er een document naar de klant gaat. En het mooie is dat u er (bijna) op kunt wachten.

Vaak nog op dezelfde dag akkoord
Offertes en aanvragen die vóór 12 uur 's middags ter beoordeling worden aangeboden, worden nog dezelfde dag (dat wil zeggen voor 17.00 uur) behandeld. Offertes en aanvragen die ná 12 uur bij ons binnen komen, of op niet-werkdagen worden ingediend, worden voortaan de eerstvolgende werkdag uiterlijk voor 12 uur behandeld. Dat geldt ook voor aanvragen die een FISH-melding bevatten.

Rood uitroepteken
Als een offerte of een aanvraag eerst beoordeeld moet worden, is dat in AWI te zien aan het rode uitroepteken in het pakketoverzicht. Ook kunt u als adviseur zelf de acceptatieafdeling verzoeken een offerte of aanvraag te beoordelen. Hiervoor is een speciale knop 'beoordelen' toegevoegd aan de knoppen 'annuleer' en 'toevoegen' 

Meer weten?
Nadere uitleg over wat het is en hoe het werkt, vindt u in de handleiding, gemaakt door de afdeling Acceptatie Particulieren. Daar kunt u ook terecht met uw vragen. De afdeling is te bereiken op particulier@cascade.nl of op (0528) 299480. 
Nieuwsbrief 6 - 2016 Naar de website >
Bezoekadres:
Zwedenlaan 12
9403 DE Assen
Ma t/m vrij 8 tot 17 uur
Postadres:
Postbus 877
9400 AW Assen
T: (0528) 299 450
F: (0528) 299 496
E: info@cascade.nl